Hypotheken

Onze eigen financiering, huurkoop behoort tot de mogelijkheid

Wij hebben de mogelijkheid om mensen te financieren die ook een BKR verleden hebben. Er is bij ons een uitgebreid scala aan overbruggings hypotheken en daaruit bestaat een tijdelijk lening van bijvoorbeeld 6 of 12 maanden of tot uw oude huis verkocht is.

Wij hebben ook beleggingsfondsen waar we risico kredieten kunnen onderbrengen indien er wel enige financiele middelen zijn voor bijvoorbeeld de overdrachts- en notaris kosten.

Ook is er de mogelijkheid om bij ons op huurkoop te kopen met een aanbetaling van bijvoorbeeld de overwaarde van uw oude huis en de rest verdeeld over 10 jaar met een slot termijn bijvoorbeeld uit pensioen of een spaarpolis , in dit concept zijn wij de enigste in ons soort en hebben wij dit dertig jaar geleden van Amerika naar Nederland gehaald.

Documenten

Voor elke Hypotheek of financiering heft u verschillende documenten nodig deze zjn meestal bij elke geld vestrekker het zelfde. De meest gevraagde documenten zijn:

  • Wat zijn uw inkomsten per maand?
  • Waar worden uw inkomsten uit gegenereerd? Uit loon, uwv, verhuurd onroerend goed, Aow, eigen bedrijf etc.
  • Een bewijs van de inkomsten
  • Een legitimatie bewijs
  • Uittreksel Basis Administratie verblijfs adres
  • Kopie bankafschrift

FAQ (Veelgestelde vragen)

Romijn en Parels B.V. is een volkomen onafhankelijk adviseur. Onze dienstverlening is gebaseerd op de beste keus in uw persoonlijke situatie. Wij werken met een vast tarief zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.
Romijn en Parels B.V. werkt vanuit een kwaliteitsvisie en heeft een selectie gemaakt van de geldverstrekkers waar wij 100% achter staan. Vaak bent u bij ons goedkoper uit dan wanneer u zelf naar een bank zou stappen. Daarbij vergelijkt uw persoonlijke hypotheekadviseur de hypotheekvoorwaarden voor u. Op deze manier bent u verzekerd van de best passende hypotheek tegen een goede prijs.Ons streven is om u altijd een beter voorstel te doen dan het aanbod dat u als particulier zelf van een geldverstrekker kunt krijgen.
Elk advies is gebaseerd op kennis, kunde en ervaring, en komt tot stand na een inventarisatie van uw persoonlijke situatie. Daarom zijn er kosten verbonden aan een adviestraject, ook bij Romijn en Parels B.V.. Alleen de werkelijke kosten voor uw advies worden in rekening gebracht. Dat is wel zo eerlijk. Bovendien weet u vooraf altijd precies waar u aan toe bent.
Wij werken alleen met gedegen vakmensen, die in het bezit zijn vakdiploma’s al onze partners zijn gecreend en vooraf door ons uit gebreid geselecteerd Zij zijn oprecht betrokken. Daarom mag u rekenen op een maatwerkdienstverlening waarbij de gunstigste opties in uw situatie tegen het licht worden gehouden. Zo kunt u altijd verantwoorde keuzes maken.
Zodra u met ons in contact komt krijgt u twee vertrouwens personen die met u de intake doen,deze bekijken samen de mogelijkheid en 1 van deze adviseurs wordt uw persoonlijke adviseur en de andere uw back up indien uw persoonlijke adviseur wegens ziekte of familieomstandigheden uit valt. Vanzelfsprekend brengen we voor u in kaart of uw lopende hypotheek nog past bij uw huidige situatie en dienen u van een passend advies hierover.

Wij werken altijd op afspraak op een van onze kantoren of wij komen bij de mensen thuis na enige informatie via de telefoon of mail.

Voor vragen heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen met kantoor onder telefoonnummer +31 85 75 00 547 of per email op info@romijnenparelsonroerendgoedbv.nl.