Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

De naam Romijn is in Den Haag op het gebied van onroerend goed al meer als 100 jaar een begrip. Sinds 2010 is de nieuwe generatie uitgegroeid tot een grote speler op de vastgoedmarkt en zijn daarmee landelijk gegaan onder de naam Romijn & Parels Onroerend Goed BV. Met onze 3 vestigingen in Nederland kunnen we de gehele Nederlandse markt bedienen. Tot onze cliëntele behoren huurders van kantoor-, bedrijfs- en winkelruimten, vastgoedontwikkelaars, institutionele en particuliere beleggers, banken, alsmede maatschappelijke instellingen. Romijn & Parels kwalificeert als typisch Den Haags kantoor. Niet alleen door onze resultaatgerichte en no nonsense mentaliteit maar vooral ook doordat de mensen achter Romijn & Parels al vanaf jongs af aan opgegroeid zijn in de vastgoed sector en allen sociaal sterk geworteld zijn in het vastgoed netwerk.

Romijn & Parels is actief op het gebied van verhuur en aanhuur, verkoop en aankoop van: huizen, kantoren, bedrijfsruimten, bouwkavels, grondstukken en winkels, heronderhandeling van bestaande huurovereenkomsten alsmede taxaties, marketing en advisering van commercieel vastgoed.

Onze onroerend goed activiteiten gericht op beleggingen, aanhuur en taxeren beperken zich niet alleen tot de regio Den Haag maar omvatten geheel Nederland.

Ten aanzien van taxaties hebben wij een brede expertise opgebouwd. Ons kantoor werkt samen met gecertificeerde taxateurs (RICS). Wij taxeren een breed scala van onroerend goed van huizen, appartementen, kantoren, bedrijfspanden en winkels tot landgoederen, scholen en terreinen en bouwkavels.

FD Nieuws

Contracten

Naast de aan- en verkoop van vastgoed, bent u bij Romijn & Parels ook aan het juiste adres voor het opstellen van allerlei contracten, tegen een scherpe prijs.

Heeft u de verhuur of de verkoop van uw pand zelf gerealiseerd, maar mist u de juridische kennis en kunde om een bijpassend contract op te stellen? Of zoekt u een partij om de overeenkomst voor u op papier te zetten? Romijn & Parels is dé partij om uw contract samen te stellen. Wij bieden de volgende opties:

- Huurcontract
- Koopcontract
- Huurkoocontract

Naast de standaard contracten, bieden wij ook maatwerk contracten, wat ons flexibeler maakt dan onze concurrent.

Met onze expertise op dit gebied kunt u van ons verwachten dat uw contract volledig en correct is. De overeenkomst wordt opgesteld aan de hand van de informatie die wij van u ontvangen. Denk hierbij aan de koop-/huurprijs, betaling en levering etc.

Wij garanderen een correct en volledig contract, voor een scherpere prijs dan onze concurrenten. Voor alle mogelijkheden en prijzen kunt u contact met ons opnemen via ons telefoon nummer of per mail